Reformi resepti ohje tuunaa & tykästy

Reformi Luomu Vegeburgerit testissä, osa IV: lisää tuunausvinkkejä

Reformi Luomu Vegeburger -kasvispihviaineksista on moneksi. Testaajiemme keittiöissä syntyi pihvien, burgerien ja pyöryköiden ohella myös monenlaisia muita tuunausvinkkejä Reformi Luomu Vegeburger -kasvispihviaineksille. Testaajat saivat ideointiin vapaat kädet. Tässä postauksessa vilkaistaan tarkemmin, mitä kaikkea edellä mainittujen ohella he saivat aikaan. Testaajien käsissä pihveistä muotoutui muun muassa kasvissosekeittoa, pitaleivän täytettä sekä vegaanisia lindströminpihvejä. Poimi suosikkireseptit talteen tai tuunaa omasi! Voit jakaa tuunausvinkkejä myös Facebook-sivullamme.

Kommentteja

”Herbs-pihvien maku oli oikein hyvä ja ihanan yrttinen. Tein kaveriksi kookostortillalettuja, tulista salsaa ja tacomaustettua turkkilaista luomujogurttia.” -Sirja

”Tykkäsin kovasti molemmista tuotteista. Maku oli hyvä ja tuote itse todella helppokäyttöinen.” -Suvi

”Olin innoissani uusista vegaanisista kasvispihviaineksista, sillä tällaiset tuotteet helpottavat kiireistä arkea ja tulivat siten tarpeeseen. Pihvitaikina valmistui todella vaivattomasti ja nopeasti. Taikinasta oli helppo muotoilla kostutetuin käsin pyöreitä lättysiä ja pannulla paistaminen sujui helposti. Yksikään pihvi ei hajonnut. Kaiken kaikkiaan Reformin uutuudet olivat todella positiivinen yllätys ja ne tulevat varmasti käyttöön uudestaankin taloudessamme. Pienenä miinuksena täytyy mainita tuotteen suolaisuus, mutta lisukkeita varioimalla sekään ei ole ongelma. Maukkaiden kasvispihvien tekeminen kotona on näiden tuotteiden ansioista todella helppoa ja tuunausmahdollisuuksia on rajattomasti.” -Linda

Kasvissosekeitto

Tämä herkullinen ruoka syntyy syömättä jääneistä pihveistä.

Ainekset

Reformi Luomu Vegeburger -pihvejä tai -pyöryköitä valmiiksi paistettuna
3 porkkanaa
3 keskikokoista perunaa
1 Reformi Luomu -kasvisliemikuutio
5 dl vettä
2 rkl pippurista tuorejuustoa

Keitä porkkanat ja perunat. Laita ne sekä pihvit blenderiin. Kaada seos kattilaan, lisää vesi, kasvisliemikuutio ja tuorejuusto. Anna kiehua ja nauti vaikka raejuuston kera.

Pitaleivät

Ainekset

Reformi Luomu Vegeburger Herbs -pihvejä
valmiita pitaleipiä

Täytteeksi

salaattia
kasviksia
majoneesia
hummusta
salsaa
ananasta

Paista pihvit pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä pitaleivät haluamillasi täytteillä. Voit syödä pihvit sellaisenaan myös raikkaan salaatin kanssa.

Vegaaniset lindströminpihvit

Ainekset

Reformi Luomu Vegeburger Original -pihvejä
reilu kourallinen hienonnettua punajuurta

Sekoita kasvispihviainekset pakkauksen ohjeen mukaan veteen. Lisää joukkoon punajuuri ja paista normaaliin tapaan. Tarjoile esimerkiksi pinaatti-perunamuusin kera.