Reformi Luomu liemijauheet

Reformi Luomu liemijauheet – kesäkeittiön luottotuotteet

Korkealuokkaiset Reformi Luomu liemijauheet

Reformi luomuliemijauheet on valmistettu korkealuokkaisista raaka-aineista ja ovat gluteenittomia, eivätkä ne sisällä palmuöljyä, lisättyä natriumglutamaattia tai hiivaa. Reformi Luomu liemivalmistesarjaan kuuluu jauheiden lisäksi neljä herkullista liemikuutiota. Katso tuotteet tästä

Kesäkeittiön perusmausteet ja marinadien sekä rubien maustepohjaan

Mökillä, vaelluksilla ja veneellä pärjää helposti pienelläkin maustearsenaalilla, kun varaa mukaan ruokien yleismausteeksi liemijauheet. Myös erilaiset mausteseokset, trendikkäät rubit ja maukkaat marinadit syntyvät näppärästi jauheiden pohjalta. Liemijauheemme käytön helppous piilee siinä, että määrää on helppo kontrolloida. Kesäkeittiössä marinadista tai rubista voi tehdä lasten vähemmän suolaisen version ja aikuisten annokseen lisätä jauhetta jälkikäteen ripottelemalla.

Tutustu Reformi Luomu mausteseos- ja marinadiresepteihin sivuillamme.

Laadukkaat Reformi Luomu -liemijauheet sopivat tarkan ja valistuneen ruuanlaittajan keittiöön

Monikäyttöisillä liemijauheilla ruoanlaitto on helppoa ja ripeää. Liemijauheita voi käyttää monipuolisesti myös sellaisenaan kalan, lihan ja kasvisten maustamiseen. Kesän ruokiin mielenkiintoisia makuja tuovat esimerkiksi erilaiset kuivarubit ja marinadit, joille liemijauheet luovat helposti maukkaan pohjan.

Jauheet on helppo annostella ja ne liukenevat nopeasti kuumaan veteen. Jauheet sopivat tämän vuoksi hyvin myös erilaisiin keittoihin, kastikkeisiin, pataruokiin sekä riisin ja pastan keitinveteen. Käyttöohje: 4 tl liemijauhetta 5 dl:aan kiehuvaa vettä.

Katso kaikki ruokaohjeemme täältä.