Reformi Luomu Liemijauheet & Grillikesä 2020 säännöt

Voita vuoden Reformi Luomi Liemituotteet -kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Oriola Finland Oy

2. Arvonta

Arvonta järjestetään Reformi.fi-sivustolla ja siihen voi osallistua sivustolla olevan kilpailulomakkeen kautta. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi voittaja, joka voittaa pääpalkinnon Hiiligrilli Weber Bar-B-Kettle ja Reformi Luomu Liemijauheet käyttöönsä. 

Palkinnon arvo on noin 150,00 euroa.

Arvonta suoritetaan 1.7.2020.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Voittajan nimi voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä. Palkinto postitetaan 60 päivän kuluessa arvontapäivästä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Oriola Finland Oy:n työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Yhteystiedot kerätään palkinnosta ilmoittamista varten. Alaikäisillä arvontaan osallistujilla tulee olla huoltajan suostumus.

4. Osallistumisaika

Kilpailuun voi osallistua 15.6.–30.6.2020 välisenä aikana.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Reformi.fi-sivustolla täyttämällä kilpailulomake ajantasaisin yhteystiedoin.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. Oriola Finland Oy ei ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Oriola Finland Oy:n kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely

Annetut tiedot tallennetaan vain voitosta ilmoittamiseen, eikä niitä käytetä markkinointiin. Osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Voittajan etunimi ja hänen kilpailutekstinsä voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta ja sen käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Kilpailun järjestäjä voi käyttää osallistujien kilpailua varten tuottamaa sisältöä haluamallaan tavalla.

Säännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.