Reformi Luomu Muutos, uudistus, edelläkävijä

Tarina

Reformin historia ulottuu 1950-luvulle, jolloin luomutrendi saapui Suomeen Keski-Euroopasta. Kiinnostus luonnonmukaiseen ravintoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on ollut mukana arjessamme noista päivistä lähtien. Vuosien varrella tuotevalikoima on muuttunut, mutta ideologiamme on edelleen sama kuin 1950-luvulla: tasapaino henkisessä ja fyysisessä hyvinvoinnissa. Reformin keskeisimpiä arvoja jo noista päivistä lähtien ovat olleet oman kehon kuuntelu ja arvostaminen, terveellinen ja monipuolinen ruokavalio sekä myönteinen elämänasenne. Niistä ammennamme yhä tänäänkin. Haluamme tarjota mahdollisuuksia hyvinvoinnin lisäämiseen omassa arjessa helposti ja vaivattomasti.

Aito.

Reformin filosofiana on ollut alusta pitäen tarjota suomalaisille mahdollisuus terveellisempään arkeen ja hyvinvointiin. Niin tänäänkin. Reformi-tuotteiden avulla muokkaat ruokavaliotasi tervellisempään ja luonnonmukaisempaan suuntaan, syöt hyvin ja monipuolisesti, mutta ehdit sen lisäksi keskittyä myös kaikkeen muuhun, mikä tuottaa elämääsi iloa ja hyvää mieltä, laitoitpa ruokaa sitten yksin tai yhdessä perheesi kanssa. Hyvä olo on monen asian summa, mutta sen ei tarvitse maksaa paljon. Siksi Reformi saa arkesi maistumaan paremmalta.

Puhdas.

Reformi Luomu-tuotteet valmistetaan puhtaista ja luonnonmukaisesti tuotetuista korkealuokkaisista raaka-aineista. Luomutuotteidemme valmistusta valvotaan tarkoin, jotta saisit lautasellesi aina puhtaan, ympäristöystävällisesti tuotetun ja ravintorikkaan aterian.  Kaikkea ei tarvitse tehdä itse alusta loppuun pitkän kaavan mukaan. Autamme sinua valmistamaan helpot ja nopeat ateriat tinkimättä korkealuokkaisista raaka-aineista ja ravintorikkaasta lopputuloksesta. Reformi Luomu on myös valinta kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Herkullinen.

Herkullinen ja monipuolinen ravinto on iso osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tuotevalikoimamme Reformi Luomu liemituotteet ovat gluteenittomia, maidottomia ja laktoosittomia, joten ne soveltuvat myös mm. keliaakikoille. Valikoimastamme löytyvät myös Reformi ravintolisätuotteet. Tuotteet löydät hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

Tervetuloa Reformin herkulliseen maailmaan!