Reformi Multivitamiini

Reformi Multivitamiinista tehoa kiireiseen päivään! Vahva ja monipuolinen monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste sisältää elimistölle tärkeimmät vitamiinit ja kivennäisaineet. Reformi Multivitamiinissa on yhteensä 16 eri vitamiini- ja kivennäisainetta. Yksi tabletti päivässä pitää virkeänä pitkin päivää! Multivitamiini sisältää B-, C-, D- ja E-vitamiinit sekä kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, seleeniä ja kromia.

Pakkauskoko: 100 tablettia

TARKAT TUOTETIEDOT

Ainesosat: Kalsiumkarbonaatti, magnesiumoksidi, sinkkiglukonaatti, L-askorbiinihappo, täyteaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, siloitettu natriumkorboksimetyyliselluloosa), DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, nikotiiniamidi, värit (titaanidioksidi, riboflavin-5-natriumfosfaatti), kalsium-D-pantotenaatti, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaine (glyseroli), syanokobalamiini, pyridoksiinihydrokloridi, kolekalsiferoli, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, kromitrikloridi, natriumselenaatti, D-biotiini. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.

RAVINTOARVOTAULUKKO

D-vitamiini 5 mikrog
E-vitamiini 10 mg
C-vitamiini 60 mg
B1-vitamiini 1,4 mg
B2-vitamiini 1,6 mg
B3-vitamiini 18 mg
B6-vitamiini 2,2 mg
Foolihappo 300 mikrog
B12-vitamiini 3 mikrog
Biotiini 30 mikrog
B5-vitamiini 4 mg
Kalsium 200 mg
Magnesium 90 mg
Sinkki 15 mg
Seleeni 50 mikrog
Kromi 50 mikrog

KÄYTTÖTARKOITUS/VINKKI YM

Monivitamiini-hivenainevalmiste päivittäiseen käyttöön. Yhdestä tabletista 16 vitamiinia ja hivenainetta optimaalisessa suhteessa.

reformi_multivitamiini