Sipulikeitto
Klassinen sipulikeitto on todellista lohturuokaa, kun sitä malttaa hauduttaa pitkäään. Hyvän makupohjan keittoon tuo Reformi Luomu Kasvisliemijauhe. Kiireisen kokin valinta on Reformi Luomu Sipulikeitto.
Valmistusohje:
Kuori ja suikaloi sipulit. Hienonna valkosipulikynnet. Kuumenna öljy ja voi kattilassa, lisää sipulit. Kuullota pehmeiksi. Lisää sokeri ja timjami ja hauduta vielä miedolla lämmöllä kunnes sipulit saavat jo hieman väriä. Kaada kattilaan vesi ja lisää kasvisliemijauhe. Kiehauta, sekoita ja anna hautua miedolla lämmöllä tunnin tai kahden verran.
Ripottele juustoraaste leipäviipaleiden pinnalle ja paista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia niin että juusto sulaa ja saa väriä.
Annostele keitto lautasille ja nosta päälle rapeat juustoleivät.