Hellapoliisi-yrttirullakakku

Yrttirullakakku

Yrttirullakakku sopii pieniin juhliin ja toki isoihinkin. Voit valmistaa rullia niin monta kuin on tarvetta. Erimakuisia suolaiseen leivontaan tarkoitettuja tuorejuustoja ja yrttejä käyttämällä saat aina erimakuisia rullakakkuja. Voit halutessasi käyttää täytteeseen myös lihaa, kalaa ja kanaa. Kostuta rullakakku Reformi Luomu Yrttikuutiosta valmistetulla liemellä, saat kakkuun täyteläisen maun.

Valmistus:

Leikkaa isoista paahtoleivistä reunat. Kiehauta vesi ja Reformi Luomu Yrttiliemikuutio. Laita leipäviipaleet suorakaiteen malliseksi levyksi leivinpaperiarkin päälle. Kostuta leipäviipaleet liemellä.

Laita chili-paprikatuorejuusto kulhoon, lisää joukkoon smetana tai Creme fraiche. Mausta mustapippurilla. Hienonna joukkoon yrtit ja sekoita tasaiseksi. Levitä puolet täytteestä leipälevyn pinnalle. Ripottele päälle vuohenjuustonokareita. Käännä tiukalle rullalle ja anna vetäytyä hetki leivinpaperin sisällä. Leikkaa päätypalat suoriksi ja siirrä rulla tarjoiluvadille.

Levitä pinnalle loput täytteestä. Koristele mintulla ja vesikrassilla. Laita pinnalle pehmeää vuohenjuustoa ja paloittele koristeeksi mansikoita. Laita tarjolle.

Vinkki!
Ripottele pinnalle halutessasi paahdettuja pinjansiemeniä.

Reseptin laatinut Hellapoliisi. Ohje on julkaistu myös Hellapoliisin sivuilla.